Malzemeler:
·
1 paket 12 li Halley
·
1 paket Krem Şanti (kakaolu yada sade)
·
1 paket Çikolata Sosu
·
2 Muz
·
1/2 paket Petibör
·
1 Su Bardağı Süt
·
Neşeli pasta süsleri
Yapılışı:
·
Krem Şantiyi hazırlayıp 10 dakika Buzdolabında
bekletin.
·
Halley ve Petibörleri bir kabın içine
parçalayın ( çok ufak olmasın).
·
Muzları küp şeklinde kesip karışımla
harmanlayın.
·
Içine sütü yedirerek karıştırın.
Ardından Buzdolabındaki Krem Şantiyi ilave edin.
·
Borcama yada benzer Fırın kabına hafif
bastırarak yayın
·
Çikolata sosunu hazırlayıp soğumaya
bırakın ve kabuk bağlamasın diye ara ara karıştırmayı unutmayın.
·
Pastanın üzerine döküp eşit şekilde
yayın. Bir kaç saat Buzdolabında bekletip soğuk servis edin.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder