Malzemeler
- 1 paket buğday nişastası
- 3 çorba kaşığı toz şeker
- 3 çorba kaşığı un
- 1/2 paketten bir parmak fazla margarin, oda sıcaklığında yumuşamış
- 1 yumurta
- 1/2 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
Üzeri
için
- 1 çorba kaşığı kakao
- Kakao hariç, tüm malzemeler karıştırılarak yumuşak bir hamur elde edilir.
- Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılarak yuvarlanır.
- Küçük ağızlı bir şişe (maden suyu şişesi gibi) kakaoya batırılarak, kurabiyeye bastırılarak mantar şekli verilir.
- Önceden ısıtılmış 170 derece ısılı fırında 20-25 dk pişirilir.
Afiyet
Olsun ...
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder